Most látom, ide régen tettem be képeket, pedig nézem folyamatosan a kamerákat.
Tegnapi képek: ahátsó részen most is dolgoztak, a múltkor arról az oldalról hajtott fel a radar betontalapzatára a létrás jármű is.
Este már csak felnőtteket láttam a fészkük helyén.
Valami nagy, Antarktisz-találkozó zajlott az állomáson, dugig volt pingvinnel. A jobb alsó sziklák is tele volt velük.
Tíz perccel később már leszaladtak a kamera elől, de azon a jobb sziklán még mindig ott van egy nagy csapat.
Rendes ez a kis állszíjas, feljött a kamera elé, hogy jobban lássam.
Balról is látni egyet, lehet, a távolabbi parti sziklákon állszíjasok tanyáznak? Arra is gondoltam, lehet, hogy az idei fiatalok gyűltek ott össze. Jó lenne látni őket is.
Judit írta:Rendes ez a kis állszíjas, feljött a kamera elé, hogy jobban lássam.
Balról is látni egyet, lehet, a távolabbi parti sziklákon állszíjasok tanyáznak? Arra is gondoltam, lehet, hogy az idei fiatalok gyűltek ott össze. Jó lenne látni őket is.
Tegnap esett megint egy kevés hó, el is mentek mindannyian, csak délután tértek vissza.
-3 °C környékén volt a hőmérséklet, ami kicsit enyhült, mert szikrázóan süt a Nap.
Jó sokan vannak itthon most.
Kansas City Zoo
Két királypingvin fióka, a nagyobbik neve Blizzard, a kisebbiké Vortex.
Az állatkert összes webkamerája: https://www.youtube.com/channel/UC_pPFW ... 1O5D1m3brg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ezen tűnődtem én is, hiszen sok évvel ezelőtt még októberre vártuk vissza őket.
Melegszik talán az idő, ha maradna ez a tendencia, akkor lehet, tényleg előbb érkezik a többi is.
Judit írta:Ezen tűnődtem én is, hiszen sok évvel ezelőtt még októberre vártuk vissza őket.
Melegszik talán az idő, ha maradna ez a tendencia, akkor lehet, tényleg előbb érkezik a többi is.
Most itt hátul is van egy, vagy egy látszik. Azért érdekes, hogy ennyivel korábban...
Az eőző havazás után viharos szél fújt, volt kamera, ami le is állt, a másikon nem látni semmit.
Egyedül a hátsó részt látni, és azt, hogy ismét hidegre fordult az idő.
Ma egy kicsit havazott, éppen csak 0 °C alatt van a hőmérséklet.
Estére már valamivel többen vannak, a bal alsó szikláknál is van egy csoport, páran feljöttek a sarokra is. Hátul is többen vannak. Remélem, hogy a hódomb is hamarosan olvadni kezd ott.