Pingvinek
Re: Pingvinek
Nézzétek meg, nagyon érdekes! A nex kamera mellett megjelent egy felirat: play 24 hours kattintsatok rá!
Kata írta:Nézzétek meg, nagyon érdekes! A nex kamera mellett megjelent egy felirat: play 24 hours kattintsatok rá!
Jó, nagyon jó, ott az összes napi kép lejátszva :-)

karen írta:Viccesek a subájukban :-) vedlenek :-)
Napról napra fehérebb az álluk.

Judit írta:Napról napra fehérebb az álluk.
Feltünően! Tegnap nem látszott ennyire :-)
Ross Island/Cape Royds
Furcsa volt, hogy egy idő után nem lehetett elérni a kamerát, ezért utánanéztem, mi történhetett. Bár a kameráról nem esik szó, de érthető, hogy miért nem láttunk képet onnan.
Sajnos az időjárás miatt nagyon kevés fióka nevelkedett fel. :(
"Jan 11, 2017. This is our last day for the 2016-17 Nest Check Activity at Cape Royds. It was a very difficult year with so much sea ice that never broke out. The cracks that opened up saved what chicks were left and they are big and strong, which makes us smile. Perhaps 10-15% of our nest survivied this year, very low. We will be back Nov 2017 with another breeding season, more families to watch and more activities. Come back and join us then."
https://www.penguinscience.com/educatio ... tcheck.php
Furcsa volt, hogy egy idő után nem lehetett elérni a kamerát, ezért utánanéztem, mi történhetett. Bár a kameráról nem esik szó, de érthető, hogy miért nem láttunk képet onnan.
"Jan 11, 2017. This is our last day for the 2016-17 Nest Check Activity at Cape Royds. It was a very difficult year with so much sea ice that never broke out. The cracks that opened up saved what chicks were left and they are big and strong, which makes us smile. Perhaps 10-15% of our nest survivied this year, very low. We will be back Nov 2017 with another breeding season, more families to watch and more activities. Come back and join us then."
https://www.penguinscience.com/educatio ... tcheck.php
Judit írta:Ross Island/Cape Royds
Próbálkoztam én is naponta, kétnaponta, most már értem. Amíg elérhető volt, én akkor sem láttam csak felnőtteket, azt hittem ott később indul.

Vissza: “Mindenféle madarak webkamerái”