Judit írta:És el is küldted? Weca képén legalul: Elküld
Kedves Judit! Köszönöm szépen! Hát hiába, nem mindegy, hogy mehet, vagy elküld

Judit írta:És el is küldted? Weca képén legalul: Elküld
Gitta51 írta:nem mindegy, hogy mehet, vagy elküld
delfin írta: jöhet a képfeltöltés gyakorlása!
delfin írta:A saját madáretetős fotót melyik topicba tehetem? Köszönöm a segítséget.
Panka írta:Judit, ezt látom. Alul látszik hogy dolgozik ( csík ) de nem tölt be.
Judit írta:
Most próbálkozom a Mozillán, ott valami Flash bővítményt kért, és ott nekem is fekete a kép, mert mentem tovább, hogy megnézzem, nem foglalkoztam a bővítménnyel.
Ez lehet az oka nálad is akkor.
Panka írta:Nekem nem kér semmit, csak nem megy.
Judit írta:Kár, mert valami hiányzik. :(
Az Adobe Flash Player-t nem szoktad frissíteni? Nekem vinnyog, ha kell.
Panka írta:Az Adobét a minap frissítettem.
Judit írta:Ma megint kipróbáltam, és megfigyeltem, a Shockwave Player-rel kapcsolatban kér valamit. Amúgy az is Adobe... Shockwave Player![]()
rohacszsuzsa írta:Sziasztok!
Tavaly tudtam nézni a nagyhalászi, zalaistvándi kamerákat, most ugyanarról a gépről nem.
azt hittem, hogy esetleg nem mennek a kamerák télen, de látom hogy ti tudjátok nézni.
Nem tudom mi lehet a baj nálam. se firefox-szal, se explorerrel nem megy.
magyimonka írta:Ez nagyon jó,köszönjük szépen.
angemar írta:Nem tudom, hova kell írni, talán ide.
Az a problémám, hogy a Chrome böngészőből már kb. egy hete nem tudok belépni a fórumra.
Beírom a felhasználónevet, jelszót, kattintok - és nem történik semmi.
Felülre, a címsorba pedig azt írja ki nekem, hogy "nem biztonságos" ..
Panka írta:Talán Judit tud segíteni, Ő használ Chromot.
Nekem a Mozillával simán megy.
angemar írta:
angemar írta:Nem tudom, hova kell írni, talán ide.
Az a problémám, hogy a Chrome böngészőből már kb. egy hete nem tudok belépni a fórumra.
Beírom a felhasználónevet, jelszót, kattintok - és nem történik semmi.
Felülre, a címsorba pedig azt írja ki nekem, hogy "nem biztonságos" ..
Judit írta:Éppen ez a hely a segítségkérés helye.
Az első kérdés, hogy XP-d van-e?
angemar írta:Nem, Windows 10 van a gépemen.
Judit írta:Majdnem mondanám, hogy "kár", mert akkor azonnal meglenne az oka. De így passzolok, talán a Chrome miatt van, nem tudom. Én is 10-esen nézem a másik gépemen, Chrome-on, és ott semmi gond nincs vele.
angemar írta:De az XP meg fog szűnni, úgy tudom.
Tehát ki lehet majd selejtezni.)
Judit írta:A gépet, ha még bírja, meg lehet tartani, csak egy új verziót kell rátenni.
Nálam is ez a helyzet, de én még használom az XP-t, amíg lehet, s mellette a 10-est, hogy szokjam.Nehezen válok meg tőle, pedig már szeretné az "orvosa" újjávarázsolni, 10-esre, csak én halogatom a műtétet.
PártaiAnikó írta:Szervusztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Kaptam a gyerekeimtől egy tabletet, és szeretném feltölteni rá a gólyakamerákat. Van amelyiket sikerült, van amelyiket nem tudom. Azt írja hogy fel kell tölteni az Adobe Flash Player 11.1 verziót. Azt feltöltöttem, de így is csak fekete képernyő jön be. Mit kellene tennem? Mivel nem vagyok egy számítógép zseni, jó szájbarágósan írjátok le, ha lehet. Köszönöm.
PártaiAnikó írta:Szervusztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Kaptam a gyerekeimtől egy tabletet, és szeretném feltölteni rá a gólyakamerákat. Van amelyiket sikerült, van amelyiket nem tudom. Azt írja hogy fel kell tölteni az Adobe Flash Player 11.1 verziót. Azt feltöltöttem, de így is csak fekete képernyő jön be. Mit kellene tennem? Mivel nem vagyok egy számítógép zseni, jó szájbarágósan írjátok le, ha lehet. Köszönöm.
Bobojsza írta:
Judit írta:Jó lesz, csak a képek közé üss be egy-egy szóközt.
Mimi írta:ki tudom torolni en is ha igazitas helyet duplazok? koszi
Macska írta:N E M. Csak úgy ha rögtön kitörlöd és óda teszel valamit helyette. Én 2-3 pontot szoktam oda tenni. Amíg ott a ceruza tudsz jav. ahogy írom.
Panka írta:Tud nekem segíteni valaki. Régen tudtam itt nézni az etetőket. Most az új gépen nem nyitja meg :(
http://animallive.tv/kamery-online/karm ... adach.html
Panka írta:Semmi, egyik kép se :(
karen írta:a madarak felett kellene a kameraképnek megjelennie,
itt valami?
http://animallive.tv/kamery-online/karm ... olina.html
Panka írta:Az a kép amit betettem, úgy néz ki a madarak felett. A régi gépemen bejött, ezen nem :( Valamit valahol engedélyezni kéne ? Fent a bal sarokba i betűnél ( oldalinformáció megjelenítés) ha arra rámegyek, az írja, nem biztonságos oldal.
karen írta:Az nem baj, hogy nem biztonságos, a fórumnál is azt írja. Viszont ugyanitt az "i" betűt ha lenyitod legalul a webhelybeállításokra menj rá és nézd meg a flash, java engedélyezve van-e.
karen írta:menj rá az elsőre (animalivetv) aztán további tudnivalók, akkor megjelenik ez
Ott Adobe engedélyezve van?
Panka írta:Ha lenyitom, nem lehet tovább menni.
Panka írta:Nekem így néz ki.
,
karen írta:utána írtam még (11 perce) mit nézz meg Mozillánál, mert ez a Chromenál van,
karen írta:Olyan, mint az enyém, csak nálad azt írja az Adobe-ra, hogy sérülékeny bővítmény, lehet azt kellene frissíteni.
Panka írta:ok, de hol ? Más kameránál nincs gondom.
karen írta:Nekem 28.0.0.126 a verziószáma. De jobb ha megkérdezel valaki tudort, de addig is nézd meg a Kiegészítőknél neked milyen van.
Panka írta:Nekem a 27.0.0.130
Panka írta:Tud valaki segíteni ? A kocséri honlapon lévő kamera nekem nem megy . Mi lehet a gond ?
Weca írta:Nekem sem jön be. Google fordítóval a tetején lévő szöveg: "Ez a kamera nem ágyazható be. Váltson Standard vagy Professional csomagba a beágyazáshoz."
Weca írta:Köszönöm.![]()
![]()
karen írta:Itt nézzétek:
https://www.ipcamlive.com/552581764c174
Panka írta:Köszi Karen ! Ez meg van, csak a honlapon nem megy.![]()
Kata írta:Oni szia:) Telefónon csak Androidon jön be a ráckeresztúri kamera PC-n IE - nem jön be, firefoxon be kéne, hogy jöjjön
Oni írta:Szia Kata, köszi a segítséget!!!
A telóm androidos, itt a jobb oldali videók között a legfelsőre kell rákattintani, ugye? Elvileg az a "Live".. A
Viszont a Live meg egy órát késik.. ha az az, amit nézni kell, remélem csak azért, mert még nem állították át.
PC-n Chrome-mal próbáltam eddig ugyanazt a jobb felső videót, az hol sikerül, hol nem és szaggat. Firefox-on is ez lehet a helyzet? Erre a gépre még nem raktam fel.
karen írta:Igen arra kell kattintani, a "Live"-re. Az óra még nincs átállítva. Ha nem nézed a kamerát, de nyitva van egy lapfülön, utána frissíteni kell, mert késni kezd
Vissza: “Segítség a fórum használatához, gyakorlás”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég