Rimóc - 2019

Archivált témák
Lezárt
Judit
Adminisztrátor
Hozzászólások: 32005
Csatlakozott: 2016.08.10. 13:55

Rimóc - 2019

Hozzászólás Szerző: Judit »

Webkamera: http://golya.mme.hu/golyakamera/rimocstream/" onclick="window.open(this.href);return false;

Judit
Adminisztrátor
Hozzászólások: 32005
Csatlakozott: 2016.08.10. 13:55

Re: Rimóc - 2019

Hozzászólás Szerző: Judit »

"Köszönjük, hogy ennyi éven át követték az MME webkameráit!

Az MME úgy döntött, hogy idén nem indítja el az eddig általa működtetett webkamerákat. Miért döntöttünk így? Elsősorban azért, mert a kamerák olyan helyszíneken voltak felszerelve, ahol az MME általában csak harmadik fél bevonásával tudott beavatkozni, ha technikai probléma merült fel, így nem állt módunkban minden esetben a lakosság által elvárt gyorsasággal reagálni. Úgy gondoljuk, hogy az MME személyi kapacitását hatékonyabban tudja számos faj- és élőhelyvédelmi projekt keretében felhasználni. Bár az MME úttörőként végezte a fészkek bekamerázását, ma már számos oldal elérhető azok számára, akik egy vadon élő faj mindennapjaiba kívánnak betekintést nyerni, így nem érezzük azt, hogy bárkitől megvonjuk ezt a lehetőséget."

Tájékoztató az MME honlapján:
"Elnézésüket kérjük, jelenleg a dejtári és a rimóci kamerák megbízható beüzemelésén dolgozunk! Türelmüket előre is köszönjük!"

A topicot lezárom, ha a kamera újra működik, megnyitom. A továbbiakban pedig, ha valamilyen információtok lenne a fészekről, a Megfigyelések, információk a hazai gólyákról című topicban megtehetitek.

Lezárt