karen írta:öröm nézni :-)
Kata írta::puszi:![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy ma lesz a nagy nap? Hajnalban néztem őket, hatalmas ugrások voltak, de etetést még nem láttam:(Ha esetleg kirepülnek, és a kertbe landolnak, már van nekik előkészítve egy kis jutifalat a fagyasztóban :-)
Gabi bácsi írta:Csak aztán nehogy a te kertedbe szokjanak a kanálispart helyett
karen írta:Nem tudom mi történt, de a két álló gyakorlatilag kilökte ,előtte csipkedte, idegen lehetett, de hol van a 4. fióka, remélem ketten lapítanak?
karen írta:Nem tudom mi történt, de a két álló gyakorlatilag kilökte ,előtte csipkedte, idegen lehetett, de hol van a 4. fióka, remélem ketten lapítanak?
karen írta:három gólya van a fészekben, itt valami történt
Macska írta:Én is csak 3 látok a filmen.
karen írta:Kata kérte, hogy tegyem be. A kertjében van egy gólya, bízunk benne, hogy a negyedik fióka.
karen írta:Egyáltalán nem biztos, de rövid,és kamerán nem látszik, de pirosas a csőrük inkább, egy tegnapi kép róluk.
Kata írta: Köszönöm a mentéseket, remélem e többi izgalommentesebben fok kirpülni![]()
![]()
![]()
![]()
Gabi bácsi írta:Az kiderült, hogy a kilökött gólya idegen volt, vagy a negyedik fiókát indították így útnak a"kedves" tesók?
Gabi bácsi írta:Micsoda izgalmak így kora hajnalbanAz kiderült, hogy a kilökött gólya idegen volt, vagy a negyedik fiókát indították így útnak a"kedves" tesók? Kata, ilyenkor kicsit irigykedem azért
karen írta:Szerinted? Vissza lehet nézni, ott a DVR![]()
Én szerintem nincs rajta gyűrű, a csőre igen méretes, piszkosnak is tűnik, s a viselkedése a három másiknak, szoktak egymással balhézni, általában etetés közben vagy utána.
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye.
Gabi bácsi írta:Nyaraláson, telóról követem az eseményeket, szóval dvr, youtube nem igen játszikÉpp azért kérdeztem, mert én nem tudom visszanézni. De ahogy látom, még nem kristályosodott ki egységes álláspont a gólyalesők körében
karen írta:Szóval neked bejön telórólMég nem, de nem is fog, én leírtam a véleményem, a többiek megtartják maguknak, ha van nekik :-)
Macska írta:Nagyon mennének. Gyakorolnak. Az egyik nagyon nyújtja a nyakát. A másik a másikon landolt. https://photos.google.com/share/AF1QipO ... Q4NEI0c3V3
Judit írta:Etetés.
Macska írta:Nagyon mennének. Gyakorolnak. Az egyik nagyon nyújtja a nyakát. A másik a másikon landolt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég