A másik kamera képét az oldalmenüben, az "Új Fészek LIVE" képre kattintva láthatjuk.

Macska írta:
Macska írta: nocsak megérkezett hozzánk is a hóember![]()
Judit írta:Lesz az egész környéknek bélésanyag, az már biztos!
Kata írta:Most beszéltem az EON területgazdával, azt mondja, hogy a széna lett csak rászórva a tetejére, le fogja fújni a szél, de jönnek még, és ha nem lesz jó, megcsinálják.Nagyon bánt
Judit írta:
Kata írta:Mind a 3 fészek így lett megcsinálva
palipapa írta:
palipapa írta:
palipapa írta:
palipapa írta:
palipapa írta:
Judit írta:Az első gólya landolásáról, fészekben tartózkodásáról a DVR visszajátszásból lementettem a videót, hogy meglegyen Katának is.
Macska írta:veszem
karen írta::yess: vissza tudod tekerni az érkezésre, volt párzás is
15:05-öt mutatott a kamera órája, mikor megjött a hím és rá egy percre a tojó :-)
karen írta:Két gólya :-)
Kata írta:Sziasztok! Köszönöm, köszönöm, ez a nap legszebb ajándéka!! Köszönöm a képeket, és én is itthon vagyok már!!
Judit írta:
Kata írta:Sziasztok! Köszönöm, köszönöm, ez a nap legszebb ajándéka!! Köszönöm a képeket, és én is itthon vagyok már!!
Kata írta:Judit! Nagyon szépen köszönöm!
Kata írta:Csavargó bandaOlyan koszosan jöttek meg, hogy Afrikából tisztábban érkeztek,szerintem fölleltározzák az összes kígyó-béka készletet a kanálisban! Karen, köszönöm a képet, este megyek Macskához megtanulni az újfajta képfeltevést!
Judit írta:
Kata írta:Nem tudom mi történt, az új fészekbe egymás után berepült két gólya, aztán a régi fészekbe én már csak egyet láttam, de az egész 1-2 percig tartott csak !
Kata írta: ha a mieink voltak
karen írta:
Judit írta:Nemrég érkezett.![]()
Csak maradna is végre!
karen írta:most már ideje lenne, tojónak nézem :-)
karen írta:Hazajött valaki :-)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég