Jászfényszaru - 2017
Re: Jászfényszaru - 2017
Judit írta:Felállt, de így is leszegi a fejét.
írtam volt, hogy van valami furcsa itt...
Judit írta:Nem ma kezdte... de teljesen normálisan is tud viselkedni.![]()
Tudom, tegnap már jeleztem...
A szülő majdnem negyed órát pakolgatott, szedegetett a fészekben, érdekes volt, hogy a közepét fel akarta lazítani, de mint a beton, olyan keménységű volt, szinte visszapattant a csőre.
A videón a négy fiatal megérkezése látható, egyikük elvétette, de ő is sikeresen landolt. Miután mind a fészekbe értek, a szülő elrepült.
https://youtu.be/DIPynbaNFgQ
A videón a négy fiatal megérkezése látható, egyikük elvétette, de ő is sikeresen landolt. Miután mind a fészekbe értek, a szülő elrepült.
https://youtu.be/DIPynbaNFgQ
Nincs adás.
Panka írta:Itt is csavarog a negyedik.
Nagyon remélem, hogy ő is előkerül, drukkolok nagyon!
-
- Hsz: 2217
A 4. vajon hol lehet? 

Remélem, hogy a 4. vadásztanfolyamon van, azért nincs itt! 

Én is nagyon remélem !!Ibo írta:Remélem, hogy a 4. vadásztanfolyamon van, azért nincs itt!
Megérkezett a szülő a fészekbe, és most is sokáig csak figyelt (tegnap is ezt láttam), mintha várt volna még valakit... aztán megjelent a háttérben, a fák előtti sávban repült egy gólya. Remélem, hogy a negyedik volt, de már önállósította magát, a szülőkkel, vagy a másik jászfényszarui fészek idősebb gólyáival csatangol.
Alacsonyan repült, ebből is gondolom, hogy inkább fióka lehetett.

Judit írta:Megérkezett a szülő a fészekbe, és most is sokáig csak figyelt (tegnap is ezt láttam), mintha várt volna még valakit... aztán megjelent a háttérben, a fák előtti sávban repült egy gólya. Remélem, hogy a negyedik volt, de már önállósította magát, a szülőkkel, vagy a másik jászfényszarui fészek idősebb gólyáival csatangol.
Alacsonyan is repült, ebből is gondolom, hogy inkább fióka lehetett.

Ibo írta::taps: de jó! Gondolom, ő már elég kaját tud magának szerezni, nincs szüksége etetésre a fészekben.![]()
![]()
Remélem, így van! Olyan sok lehetőséggel kell/lehet ilyenkor számolni, hogy inkább a jóval kezdjük.

De már tegnap is feltűnt, hogy nagyon nézelődött etetés előtt, gondoltam, érkezik a negyedik, azt várja, de aztán mégis csak nekilátott, a negyedik pedig nem jött. De most nagyon örültem, hogy láttam ott elrepülni.

Judit írta:Megérkezett a szülő a fészekbe, és most is sokáig csak figyelt (tegnap is ezt láttam), mintha várt volna még valakit... aztán megjelent a háttérben, a fák előtti sávban repült egy gólya. Remélem, hogy a negyedik volt, de már önállósította magát, a szülőkkel, vagy a másik jászfényszarui fészek idősebb gólyáival csatangol.

https://postimg.org/image/4py2fsre7/
karen írta::yess: Simán lehet, hogy így van, erről eszembe jutott, hogy egyik nap milyen sok gólyát láttam a levegőben, de már nem hoztam a fórumra, ha jól emlékszem és most vettem csak észre, hogy öten állnak a fészekben, a levegőben pedig 4 gólya látható:
https://postimg.org/image/4py2fsre7/

Na, most már aztán tényleg körbeértünk ezzel a képpel!

A másik fészekben négy gólya volt, ők már akkor repültek, mikor az első repült ki innen. Könnyen lehet még ott másik fészek is, és sok fiatal.
Ráadásul, ha jobban megnézem a képedet, a jobbra közelebb állón nincs gyűrű, vagy ha van (nem látom jól), akkor másmilyen, és a másik lábán.
Judit írta:
Ráadásul, ha jobban megnézem a képedet, a jobbra közelebb állón nincs gyűrű, vagy ha van (nem látom jól), akkor másmilyen, és a másik lábán.
Az ittenieknek a bal lábán van, ha arra gondolsz, aki jobbra néz, neki nem tudom eldönteni, hogy mi van a lábán, ha egyáltalán van rajta, biztos bandázik már a negyedik :-)
karen írta:Az ittenieknek a bal lábán van, ha arra gondolsz, aki jobbra néz, neki nem tudom eldönteni, hogy mi van a lábán, ha egyáltalán van rajta, biztos bandázik már a negyedik :-)
Igen, azon nem látom jól, hogy van-e valami, vagy csak ilyen a lába, gyűrű nélkül. Ő a kakukktojás.