Panka, palipapa, Macska, Melinda!

delfin írta:Sziasztok, szép napot kívánok mindenkinek!![]()
Panka, palipapa, Macska, Melinda!
Kata írta:Sziasztok, szép napot mindenkinek. Ezer ágra süt a nap, langy meleg van, minden ilyen nap ajándék. Tegnap Judit munkája után amiért hálás köszönet![]()
átraktam a firefoxba a kameralinkeket, mert az IE már szinte semmire nem használható, de ha tudnátok segíteni...hogy tudom átnevezni azokat az fészkeket,amik YT-sak, és simán átnevezni őket pl Dömösre, vagy bármire, hogy ne kelljen találgatni, ha valamelyiket keresném. Az IE-ben ez olyan egyszerű volt, mert felajánlotta, de itt sehol nem telálok átnevezésre lehetőséget. Köszönöm a segítségeteket előre is!
Macska írta:Jobb klikk a mentett linkre a kedvenceknél és szerkesztés.
Kata írta:Nem ajánl fel szerkesztést
karen írta:Ha jobb gombbal kattintasz a linkre, akkor tulajdonságok és ott is át tudod írni a nevét.
karen írta:Ha jobb gombbal kattintasz a linkre, akkor tulajdonságok és ott is át tudod írni a nevét.
Panka írta:Jó reggelt, szép napot mindenkinek !
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok!![]()
![]()
Macska írta:Jó reggelt mindenkinek.
palipapa, Panka.![]()
![]()
![]()
![]()
karen írta:Sziasztok GG-k, szép napot mindenkinek!
Már nem is csodálkozom rajta, hogy 1-2 hete mikor hajnalban feltöltöm az etetőket szól a Nyitnikék![]()
Palipapa, Panka, Macska és mindenkinek!![]()
palipapa írta: El vannak tájolódva egy kicsit! Nemsokára már a "Zárnizöld" fog szólni!
Macska írta:http://golyaforum.hu/viewtopic.php?f=8&t=24&p=65620#p65620
Macska írta:Jó reggelt mindenkinek.
Panka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok!![]()
![]()
![]()
karen írta:Sziasztok, szép riszálós napot mindenkinek!![]()
Panka, Macska, palipapa![]()
és mindenkinek, aki benéz
![]()
karen írta:Sziasztok, szép riszálós napot mindenkinek!![]()
Panka, Macska, palipapa![]()
![]()
![]()
![]()
palipapa írta::grin:![]()
![]()
karen írta::integet:Időközben elvesztem a reggeli teendőkben, most meg már hamarosan indulok. Te még tartozol nekem egy válasszal, komolyan kérdeztem tegnap
![]()
palipapa írta:Ugyanannak a madárnak!
LAJOS írta:Szervusztok !
Sajnos ma kaptam a szomorú hírt...
LAJOS írta:Szervusztok ! "...élmény volt veletek a tegnapi nap is" Jelenleg 4 felhasználó van jelen : 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég . Regisztrált felhasználók: LAJOS
Sajnos ma kaptam a szomorú hírt, hogy a kedves ismerősöm testvére, feladta a küzdelmet ...Isten nyugosztalja
Palipapa, ölelés kicserélve !
karen írta:Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek! Korán keltem sajna, de legalább leszedtem a karácsonyfát, mindig alig várom vízkeresztet:-)
Panka, Macska, Palipapa![]()
és köszi a választ, nem tudtam, hogy így is fordítják a cinege énekét
![]()
palipapa írta:Most nagy fába vágtam a fejszémet. Elkezdtem bővíteni a nem létező közgazdasági ismereteimet. Valahogy rákaptam. Annyit hallok és olvasok, hogy szeretnék néhány dologgal tisztában lenni.![]()
![]()
![]()
karen írta:Vannak ott érdekes dolgok, én tanultam, ha esetleg valamiben tudok segíteni, szóljál![]()
![]()
palipapa írta:Köszönöm szépen, kedves vagy, ha úgy alakul, kérdezni fogok!![]()
vivi73 írta:Sziasztok,szép hétvégét kívánok Mindenkinek![]()
![]()
Panka,Macska,Palipapa,Karen
és aki még bekukkant ide![]()
vivi73 írta:Kedves Judit szeretném megkérdezni,
hova tehetném fel fiam Bence Höchstadtban,
Münsterben készített városi fotóit,amennyiben
érdekel valakit.
Melinda írta:Kedves Lajos,nyugodjon békében kedves ismerősöd. Részvétem a családjának és Neked is.
Most egy ideig én is kérek szépen gyógyító energiát Zolinak! Emlékeztek,egy időben nagyon sokat írtam Róla. Ő a legjobb barátom és most komolyan megbetegedett. A szerdai nap maga volta borzalom. Nem kívánom senkinek sem,amit átéltem én is velük! Szerencsére nem az a baja Zolinak,mitől először rettegtünk,de majd megszakadt a szívem,amikor betegen láttam Őt és sírni és aggódni a szüleit. Persze,hogy sírtam én is. :'( Még sok vizsgálat és kezelés vár Zolira,de nem akkora baj,mint először gondoltuk. A másik barátom,aki Zolival közös barátunk,már gyógyulgat lassan egy súlyos betegségből. Ezek mellett eltörpül az a munkahelyi gond,ami miatt a múltkor kértem a GG-energiát.
Kedves GG-k! Segítsetek azzal,hogy naponta gondoltok mindkét barátomra néhány percig! Köszönöm szépen.
karen írta:Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek!
Tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve felkerekedtünk és meglátogattuk a rokonokat Bernecén, jót ettünk, jót beszélgettünk, nevettünk.
Palipapa, Macska![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég