Mimi írta: ...3B/ lengyel gólyák - a "Dab" fészeki tavalyi gólyácska (2017-es) BIAŁY (= Woodek) https://www.facebook.com/BocianiMy/?tn-str=k*F, 4/ lengyel gólyák - a "Dab" fészeki legnagyob gólyácska/tojó NAJSTARSZY (2018-as) https://www.facebook.com/LasyPanstwoweLodz/
Mimi írta:@Karen: fekete jeladósok térképpel (naponta)
karen írta: ...
Mimi írta:lengyelek a többi fekete gólyákhoz tették a nagy utazó Woodek - most BIAŁY útvonalát is, Magyarországi
karen írta: Ő a BOCZ05 BIA, de miért is változtatták meg a nevét?
És idén is volt egy jeladós fiatal a dabi fészken, ő melyik?
Judit írta:
De majd Mimi helyére teszi - gondolom - a dolgokat, annyira nem mélyedtem bele a témába.
karen írta:Valami ilyenre gondoltam én is, mármint a gyűrű színére, csak így most nem tudom, melyik-melyik. Idén akkor a
lódzi kamerát nézhettük, már nem is emlékszemNa jó, majd jön Mimi és leírja :-)
Judit írta:Igen, a lódzit, és ott a "dab" fészket, ami tölgyfát jelent (lengyelül: dąb), mert volt ott egy másik kamerás fészek, annak a neve egy másik fáé volt, arra már nem emlékszem így fejből.
karen írta:Hát én sem, de megkerestem, Sosna volt, és fenyőt jelent. :-)
karen írta:Karula
Karl bejelentkezett 22-én, Dél-Szudán felé tart. Maru letért az útvonalról a szárazföld felé Törökországban, de adott életjelet magáról, Päika sajnos nem. Karula az Agamon Hula-völgy környékén, Izraelben, jó helyen :-)
Judit írta: ...
Mimi írta:MAKOV: telelő helyre került a 2 fekete gólya (Toník és Tonička/Tonicska), és a tavukhoz a Vodňan/Vodnyan (hím gólya, aki Makovon fantasztikusan felépült és már 3 telelését figyelem) egyik ez évi gólyácskája aki szárnysérülés (szárnyrándulás) miatt nem repült el, oda került most
Mimi írta:KARULA: lent járt már a Holt tengernél de vissza fordult megint északra a halakkal teli tavakra (ma Tirat Zvi-nál)
karen írta:Köszi Mimi!![]()
Ki sem jöhetnek onnan egész télen? Nem találom Vodnan térképét a makovi oldalon, már régen néztem, de most hiába nézem a menüpontokat, nem lelem.
Mimi írta:tessék itt van
karen írta:...
Mimi írta:Lengyel feketék:
karen írta:Gallipoli, esik a hó..
Vissza: “Külföldi gólyák, webkamerák”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég