karen írta:Szép estét, én is mindjárt megyek most már télleg![]()
Neked is szép estét, télleg, kopogtassál be a ládába! Én is indulok ládát nézni, tíz perc után úgyis elalszom.

karen írta:Szép estét, én is mindjárt megyek most már télleg![]()
palipapa írta:Neked is szép estét, télleg, kopogtassál be a ládába! Én is indulok ládát nézni, tíz perc után úgyis elalszom.![]()
![]()
Macska írta:Jó reggelt GG-ék!
palipapa![]()
![]()
![]()
Úgy látom se a fb, se a viber nem müxik. Legalább is nálam nem.
palipapa írta::jupi:![]()
![]()
Nálam sem, ja, nálam nincs is.
Legalább nyugton vagy és nem szaladgálsz folyton.
Macska írta:ilyen még nem is láttam, pár oldal működött, pár nem, most már minden, de sztem mert kihúztam a routert és lett minden. de hogy nem ment el közben Beremend az egy csoda. jaaaaaaaaaaaa és az is elment amit minden reggel küldeni szoktam pár helyre....
palipapa írta:Mákod volt. Nincs egy pillanat nyugtod sem, állandójan piszkálsz valamit. Én csak az egeret szoktam kínozni, az meg nem cincog vissza.![]()
![]()
Macska írta:Hát azért olyan mákom nincs. Alig várom Pankát hogy átvegye. Én nem őrzöm mint az a......![]()
palipapa írta:Tudom, 6-kor indul a járat és azt el kell érned.![]()
Kata írta:Sziasztok, szép napot Mindenkinek! Különösen a sziporkázó koránkelőknek, élvezet így bejönni!![]()
![]()
Macska írta:Fél 6.![]()
palipapa írta:Nem is mondtad, hogy módosították a felszállási engedélyt!
palipapa írta: Kapa még egyben van?![]()
![]()
![]()
![]()
Macska írta:már legalább 1 éve, már 6-kor sem lehet itt közlekedni, nyílván rájött mindenki és előbb indulnak a népek a nagy tumi miatt.
Kata írta:Egynyelű kapa ma pihen, tolikapa lesz beizzítva, nehogy sokat pihenjen :-)
palipapa írta:Szép lassan tolódik visszafelé az időpont. Ki tudja, lehet, hogy néhány év múlva mire felébredsz, már a városban leszel.Veszel egy önvezető Teslát, kialakítasz egy fekhelyet benne, beprogramozod és a Lehel téren fogsz felébredni.
![]()
karen írta: Milyen hűsi van Macska![]()
![]()
Macska írta:Szia, jó reggelt.![]()
![]()
Majd kidrukkolom neked, hogy ne legyen ott meló a szomszédban hétvégén.
karen írta:Az jó lenne![]()
Köszi!
Macska írta:Meglesz.![]()
leléptem, majd jövök.
karen írta:Sziasztok, szép napot mindenkinek!![]()
Szia palipapa, neked is kellemes napot mára!![]()
![]()
Jobb lett volna, ha most jönnek a dózerek, mint hétvégén, de sajnos elromlott a gép, talán ma folytatják. Szerencsére két oszlop között van a lyuk, pont középen.
Köszönöm a mongol rádiós ötletet, ki fogom próbálni![]()
![]()
palipapa írta:Nem vicceltem! A feleségem dolgozott mongol lányok között és ott hallottam. A lovak nyerítését még értettem, de a szóló szerencsére nem volt szinkronizálva.![]()
![]()
karen írta::DÉn elhittem!
![]()
bár én még az északi nyelveket is szeretem hallgatni, svéd, finn, azok is jók, kizárt, hogy értsek belőle valamit és csak a dallamára figyelek
palipapa írta:Én a taljánokat csípem. Az ő nyelvük a legdallamosabb szerintem. Kész élmény amikor veszekszenek!![]()
karen írta:Én is imádom, sokan a franciákra irigykednek a latinok közül, milyen szép, de szerintem is szebb az olasz. Tele van élettel, az embereket is csípem. :-)
palipapa írta:Beképzelt népség a gall kakas nemzete. Dől belőlük a hang a zorán-száján, de főleg az orrán. Nem kedvelem őket.
palipapa írta:Panka hol vagy, elaludt a Vekker úr?
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok! Ölelés kicserélve! Majd jössz, amikor tudsz! Aludj nyugodtan, a gólyák megvárnak! :-)![]()
![]()
![]()
![]()
Úgy látom se a fb, se a viber nem müxik. Legalább is nálam nem.
Panka írta:Szia Palipapa ! ÖlellekEl bizony, mivel fel se húzom
Egyszerű, vissza tudtam aludni
![]()
![]()
palipapa írta::jupi:![]()
![]()
Jól tetted, legalább pihenten veted be magad a napi teendőkbe.
Panka írta:Macska
Macska írta:Pankaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
werda írta:Sziasztok GG-k! A szlovák Vavrisovo-ban tragédia! A legkisebb fióka haldoklik. Az egyik tesója nagyon furán tartja a szárnyait.Szomorú!/kukaj.sk/
LAJOS írta: A VB-re tippelnék...A 4-közé a Brazil, a Német az Argentin és egy meglepetés csapat, talán a Belgium. Persse ha nem találkoznak előbb az egyenes kiesésben...A végső győzelem, már nagyon kijár az Argentinoknak, rájuk szavazok. Igaz nem nekik drukkolok...
LAJOS írta:S
A VB-re tippelnék...A 4-közé a Brazil, a Német az Argentin és egy meglepetés csapat, talán a Belgium. Persse ha nem találkoznak előbb az egyenes kiesésben...A végső győzelem, már nagyon kijár az Argentinoknak, rájuk szavazok. Igaz nem nekik drukkolok...![]()
![]()
Most megyek szétnézek...Látom megint "történés" van éppen...
palipapa írta:2:0 Oroszország javára.
karen írta:Ki ellen?
palipapa írta:Szaúd Arábia.
Számtógépen is nézhető!!
karen írta:Köszi! Óhh, lesz ma még meccs?
palipapa írta:Úgy tudom, hogy nem. Ez a nyitómérkőzés.
palipapa írta:Oroszország-Szaúd-Arábia végeredmény: 5:0
karen írta::eek:ad a nemzeti érzésnek ma estére, vodkában fognak úszni az emeberek
palipapa írta:Az biztos, náluk az alapmértékegység a szto gramm, annál kisebb nem létezik.
palipapa írta: Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
palipapa![]()
![]()
![]()
Várom a reggeli stábtagokat is.
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok!
Macska írta:Jó reggelt GG-ék! Várom a reggeli stábtagokat is.
Panka írta:Szia Palipapa ! Riszálva ölelkezzünk![]()
![]()
![]()
palipapa írta:Tegyük azt!![]()
![]()
![]()
Panka írta:Macska![]()
![]()
Macska írta:Pankaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Beremend kő???? Adnám!!! Bár azé meggondolandó mennyiért vinnéd???
Már csak karen és Valcsi hiányzik a reggeli stábból.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég