palipapa írta::grin:![]()
Felkészültem rá, úgy lesz! Sajnos a franciáknak van egy nagyon gyors, ügyes fiatal csatáruk, a 10-es számú Mbappé, aki igencsak veszélyes.

palipapa írta::grin:![]()
Felkészültem rá, úgy lesz! Sajnos a franciáknak van egy nagyon gyors, ügyes fiatal csatáruk, a 10-es számú Mbappé, aki igencsak veszélyes.
karen írta::D de nemcsak ő, el kell ismerni, nagyon szépen játszanak![]()
palipapa írta:Jobb volt a taktikájuk, semlegesíteni tudták jó részben Hazard és Lukaku játékát. Tény, hogy jobban és hatékonyabban játszottak.![]()
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok! Ölelés légipostával elküldve.![]()
Macska írta:Jó reggelt palipapa!![]()
![]()
![]()
karen írta:Sziasztok, szép napot mindenkinek!![]()
Panka írta:Szia Palipapa ! Légipostást elfogtam és visszarepítettem , ölellek !![]()
![]()
![]()
Panka írta:Macska![]()
![]()
palipapa írta:Karen, karen! Hajrá Horvátország!!! Jó szundizást a meccs alatt! Nem baj ha elaszol, akkor is lemegy a meccs és a végeredmény is ugyanaz lesz, mintha végignézted volna!![]()
![]()
![]()
karen írta:Palipapa, palipapa! Biztos ezMár most lefekszem
![]()
![]()
![]()
![]()
palipapa írta:Én már aludtam egy órácskát az imént, mert kora délután ügyintéztem a személyimet. Szörnyen nézek ki, mintha a saját öregapám nézne rám a fényképemről.Szerencsére határidő nélküli személyit kapok, nem kell többet szembenézni önmagammal.!
![]()
![]()
karen írta: további szép estét.....
Madárbarát írta:Jó reggelt a korai ébredősöknek! További szép álmokat a továbbpihenőknek!
![]()
![]()
Látom kicsit füstölögsz, de én akkor is nagyon örülök a Horvátok győzelmének. És még csodák is léteznek. Hátha....
Kata írta:Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek! Eszeveszettül szólt már hajnalban a kelepnóta, de nagyon fog hiányozni majd :-( És igen, hajrá Horváthok, én is bízok a csodában![]()
palipapa írta:Szia Kata, Neked is szép reggelt! Nagyon közeleg az az idő, amikor itt hagynak minket. Örülök, hogy ennyien szurkoltok a horvátoknak! Bár tudnának nyerni!![]()
palipapa írta:Szia Panka! Jó reggelt, szép napot kívánok! Ölelés fénypostával átküldve! :-)
![]()
![]()
Pankaaaaaaa, karen szép reggelt nektek is. Tudooom jöttök nemsokáááááá![]()
![]()
![]()
Kata írta:Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek!
karen írta:Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Macska írta:
karen írta:jó lenne tudni, hogy palipapának sikerült-e, pedig itt volt láttam, de aztán nem szólt![]()
![]()
palipapa írta:Idáig kínlódtam, de nem tudtam visszaszerezni. :-(
karen írta:Akkor mehet az átadás?
palipapa írta:Végül is igen, de elfogok menni egy időre. Tegnap is el voltam, de egész nap megvolt folyamatosan.
karen írta:én meg megyek munkába, nálad jobb helyen lesz
Indítsd el, egy percet várok és kilépek.
palipapa írta:OK!
palipapa írta:Megvan, köszönöm szépen!![]()
![]()
![]()
karen írta: Én nagyon boldog voltam, mert a vb legjobb meccse volt eddig, mindkét csapatnak gratulálok, küzdöttek és nyert a jobbik. A franciák nagyon jók, igazad van, el kell ismerni.
Márti nagyi írta:Csodameccs volt utolsó pillanatig!
Nagyon örültem a horvátoknak.
karen írta:Hurrrrrááááááá!![]()
![]()
Panka írta:Szia Palipapa ! Ölelésed ideért , küldöm is vissza, ölellek !![]()
![]()
![]()
palipapa írta:A sikeres átadás után rátérve a reggeli beírásodra. Az első félidőt láttam, akkor elég halványak voltak. A korán bekapott gól ellenére sem láttam a hajtást a kiegyenlítésre. Az angolok nagyon hajtottak és sok helyzetük kimaradt. Nem akartam látni a további kínlódást.
karen írta:További szép estét mindenkinek!
Macska írta:Jó reggelt palipapa.![]()
![]()
![]()
Kata írta:Szép jó reggelt Mindenkinek. Ez a gólyácska felér egy ébresztőórával, csak tudnám hova tűnik el aztán egész napra :-) Siserehadat kiengedtem, még egy kicsit visszabújok, aztán locsolni kell, iszonyatosan száraz minden. Legyetek jók ma is :-)
karen írta:Sziasztok, szép riszálós napot mindenkinek! :integet
Palipapa szia, jó reggelt!![]()
Konfirmáljál Beremenden szorgalmasan
![]()
Először nem értettem, mire írod a vészmenteset, tényleg péntek 13 van
palipapa írta:Konfirmálni csak egyszer lehet, bár ismerek valakit, aki rendszeresen azt teszi!Háromnegyed hétkor én is távozom, sürgős elintéznivalóm van. Sütni kellene, de nincs itthon liszt.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég