Egyéb állatok webkamerái
Re: Egyéb állatok webkamerái
I am so sorry I hit the post button 3 times...
Please delete 2 of these posts. TY
Please delete 2 of these posts. TY
Wonderful news and photos Panka -thank you very much!! 

Beth írta:Wonderful news and photos Panka -thank you very much!!

Thanks Panka for the pics/updates!
Beth írta:Thanks Panka for the pics/updates!
willingly

Julcsi írta:https://explore.org/livecams/old-friends-senior-dog-sanctuary/senior-dog-gathering-room
ezen a linken lehet megnézni őket.
Több kutyás oldal is van az explore.org-on, bele szoktam nézni néha párba, de én ötödik éve a dogokat (Service Dog Project) figyelem, Itt a helyben született kiskutyákat kb. egy éves korukra kiképzik segítő kutyává. Pár nap múlva ismét lesznek picik.

Igen tudom, korábban én is a kiskutyákat néztem, de mostanában felkeltette a figyelmemet az "idős kutyák" felirat, és mint a mágnes, azóta ha tehetem, benézek hozzájuk.Judit írta:Több kutyás oldal is van az explore.org-on...

Midnite foal born - yea! Thanks Panka!!
Beth írta:Midnite foal born - yea! Thanks Panka!!

Összesen 7 kutyus, 3 lány, 4 fiú született...eddig. Az elmúlt percekben láthattam két kutyus születését 

-
- Hsz: 2217
-
- Hsz: 2217
Julcsi írta:Megszülettek a kiskutyák! Sajnos a képek nem lettek valami jók.![]()
Egész nap őket néztem, végül 15! kölyök született, ebből 9 maradt életben. Elsőre ez egy nagyon nagy teljesítmény.
A kis családot a "humán-mama" (nem a gazdája, mert tenyészkutya, így csak "tartásra" van nála) a Micimackó szereplőiről nevezte el.

Reese, az anyuka születését is láttam 2,5 évvel ezelőtt, Watson, a papa fiatalabb, tavaly tavasszal érkezett Dániából.

Judit írta:Egész nap őket néztem, végül 15! kölyök született, ebből 9 maradt életben...
Köszönöm a részletes infót!

Julcsi írta:Csak az volt furcsa, hogy mennyire segédkezett ott az idősebb hölgy..ezt nem értettem, mert én azt gondoltam, hogy a kutyamama meg tudja oldani maga is...Talán a tenyésztett faj több törődést igényel és több gond is adódhat?
Elsősorban az óvatosság miatt történik így. (Egyébként ez a hölgy tényleg kicsit túlbuzgónak tűnt, de be kell tudni annak, hogy ő nem szokott ilyeneken részt venni, de most többen betegek lettek, beugró volt.)
Éjjel még mindig változott a létszám, végül 16 született, 10 maradt életben.
A kamerakép alatt látható kamerák a farm különböző helyeit mutatják be, még a szamarak is ide tartoznak, ők mentett állatok. Szinte mindenki önkéntesként dolgozik a farmon, és adományokból tartják fent magukat, illetve a kiképzett kutyákat ingyen adják oda a rászorulóknak.

Judit írta:Elsősorban az óvatosság miatt történik így...
Köszönöm Judit!

Julcsi írta:Köszönöm Judit!![]()
Most már ezek ismeretében fogom követni az itt folyó eseményeket.
Szívesen!

Thanks Panka!!
Vissza: “Egyéb állatok, webkamerák”