Dejtár - 2018
Re: Dejtár - 2018
karen írta:ketten!!!

Panka írta:Na rá lehet mondani hogy....hosszúláb![]()

Tavaly, tavaly előtt milyen nehezen lett itt pár. Vagy nem jól emlékszem? Segítsetek.
Weca írta:Fémgyűrűs a tojó.
Elsa gyűrűs, mint tavaly :-) Szlovákiában gyűrűzték a tavalyit, remélem le tudjuk majd olvasni.
Macska írta:Tavaly, tavaly előtt milyen nehezen lett itt pár. Vagy nem jól emlékszem? Segítsetek.
Tavaly rendben ment szerintem, a tavaly előtt most homály... Szerintem 2015-ben volt Emília, akit meglőttek.
karen írta:Tavaly rendben ment szerintem, a tavaly előtt most homály... Szerintem 2015-ben volt Emília, akit meglőttek.
köszi.
Macska írta:Tavaly, tavaly előtt milyen nehezen lett itt pár. Vagy nem jól emlékszem? Segítsetek.
Igen. Sok fészekharcra emlékszem.

karen írta:Elsa gyűrűs, mint tavaly :-) Szlovákiában gyűrűzték a tavalyit, remélem le tudjuk majd olvasni.
Hát, egyre vaksibb vagyok. Kellene már egy gólyás szemüge.

Weca írta:Igen. Sok fészekharcra emlékszem.
valami dereng, nekem meg kavinton kell már.

Weca írta:Hát, egyre vaksibb vagyok. Kellene már egy gólyás szemüge.![]()
![]()
![]()
Le van meszelve, azért láttad úgy

Macska írta:valami dereng, nekem meg kavinton kell már.

karen írta::D nekem meg egy bejárónő, egy napig tart már a porszívózás szezonban
küldjek?

karen írta::D nekem meg egy bejárónő, egy napig tart már a porszívózás szezonban

karen, Panka Macska, köszi a szemgülességeteket, milyen érdekes, hogy egyszerre érkeztek, szerintem már valahol a közelben éjszakázhattak :-)

karen írta:Tavaly rendben ment szerintem, a tavaly előtt most homály... Szerintem 2015-ben volt Emília, akit meglőttek.
EMÍLIA: "Dejtári kamerás fészekben költő és 2015 májusában súlyos mellkasi sérülésekkel befogott tojó. Budapesti állatkertben gyógyított, és gondozott gólya 2016.03.23-án lett újra elengedve Dejtár határában. 2017 nyarán leállt a jeladója."
leállt a jeladója - remélem él

a SK tojónak (remélem a tavalyi) nagyon örülök, legyen szép sezonjuk

Mimi írta:EMÍLIA: "Dejtári kamerás fészekben költő és 2015 májusában súlyos mellkasi sérülésekkel befogott tojó. Budapesti állatkertben gyógyított, és gondozott gólya 2016.03.23-án lett újra elengedve Dejtár határában. 2017 nyarán leállt a jeladója."
leállt a jeladója - remélem él![]()
,
Tudom Mimi:-)
-
- Hsz: 2217
Délelőtt is, délután is többször benéztem, de még nem sikerült látnom őket.
De a lényeg, hogy itthon vannak.