karen írta:Julcsi, és itt megvan mindkét szülő? Ma még nem néztem, de tegnap olvastam a Filmdzsungelen, hogy aggódnak, sokat vannak egyeül a fiókák.
rozmar írta:Ezen a videón mindketten látszanak. Szerintem ott vannak mindig a közelben. Tegnap is rögtön előkerültek amint elkezdett esni az eső.
Julcsi írta:Etetésnél kikapta a szülő karmai közül a zsákmányt, és egyedül befalta. Azután sűrűn próbálta a szárnyait. Úgy látom hamarosan kirepülnek, vagy legalább is ő kirepül.
Julcsi írta:
karen írta::szeret: pedig őket nehéz elkapni
Julcsi írta:
karen írta:Köszi Julcsi, nagyon cukikés a sasfi is
Julcsi írta:Bocs', hogy így elragadtattam magam, de a téma adta magát.![]()
karen írta:Nagyon örülök, hogy elragadtattad magad![]()
![]()
:
karen írta:Mavir
Van gyűrű!![]()
Julcsi írta::puszi:
karen írta:Azt is megtudtam, hogy...
Julcsi írta:igen tudom már.A csevegőbe tettem a fb-ról hozott hírt, pedig ide kellett volna.
karen írta:azt én meg nem is láttam :-)
Julcsi írta:Ez egy korábbi felvétel, itt még magasabbra sikerült a próbarepülés a szél segítségével. Azt hiszem hamarosan kirepülnek a fészekből.
https://youtu.be/5pKKWn9ipjA
karen írta:Julcsi köszönöm szépen a képeket, videókat!![]()
![]()
karen írta:Ez nagyon szép! És most látom, hogy ők gyűrűt is kaptak!
Julcsi írta:A gyűrűt elég régóta látom rajtuk. Mindkét lábukon viselnek. Az egyik színes, mely kettőnél a bal lábukon, a harmadiknál a jobbon van. Azt gondolom, hogy a nemük alapján, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni őket.
Julcsi írta:Nem tudom hol lehetne utánanézni, mi történhetett a kamerával vagy a fészekben? Csak ennyi látszik a fészekből.
Julcsi írta::puszi:![]()
nagyon köszönöm a gyors és részletes infót kedves karen!
![]()
Julcsi írta:
karen írta:hétvégén lesz gyűrűzés a sasoknál, ha közelebbit tudok, majd írok
Julcsi írta:...Ha jól olvastam pár nap és lesz egy tojás.
Vissza: “Mindenféle madarak webkamerái”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég