karen írta:Smedager, csak levitték a kicsit, pedig délután azt írták, nem avatkoznak be
https://www.tvsyd.dk/artikel/storkeunge ... ingsaktion
Macska írta::sir: Nagyon sajnálom.
karen írta:így talán életben marad, igazából megmentették, csak nem akartak beavatkozni
Macska írta:" így talán életben marad"
Meghalt a tűzoltó kezében, aki szerdán 16 órakor levette a fészekből. Ez a fordítás. Látni mást nem láttam csak a filmet.
Na most akkor nem értem. Lehet hogy gyenge az agyam, de légyszi segíts megérteni. Kösz.
karen írta:Csak azt láttam, hogy leviszik, utána meg elpusztult, minden baja volt azt írták. Én csak a videót néztem meg, mert előtte már jelezték, hogy nem fognak beavatkozni a fészek életébe, ezért csodálkoztam, hogy mégis, azon mozgott még a kezében. Én csak onnan tudtam hogy baj van a picivel, hogy Mimi jelezte németek aggódnak, mert betemették. Ránéztem a kamerára, a pici feküdt, de folyamatosan rángatózott, Annika próbálta felállítani, de nem ment, délután meg levitték, de ezek szerint már későn.
karen írta:Uhersky, most bújik a fióka a tojásból. Ő a harmadik, az első elpusztult. Jó késeiek.
Macska írta:Vavrisovo
Macska írta:Varvivoso
karen írta:Azt írja a Mimi, hogy reggel lesz segítség, ha nem lesz túl későn...
Macska írta:Köszönöm szépen.Ránéztem, még él, mozog.
karen írta:Vavrisovo, levitték :-)
karen írta:Plinkout, itt sem sikerült, úgy néz ki
karen írta:Mi is reméljük.
Még este küldött képet Mimi Vasilról, mert így nevezték el, már ott is jobban nézett ki. :-)
karen írta:Plinkout És a három kisgólya a mentőállomáson, a kép Mimitől van.
karen írta:Pamhagen, na most sikerült három fiókát elkapni
karen írta:Rust, szépek :-)
karen írta:Lengyel, cseh és szlovák fészkek-2018.06.17.
Igyekeztem olyan képeket menteni, hogy látszódjon hány fióka van, nem mindenhol sikerült. Öt fiókát így elsőre 4 helyen láttam: Klekusiowo, Siedlce, Pribor és Rakowo fészkeiben.
Ha van kedvetek nézzétek meg, no meg legyen meg, nem fogom törölni az albumot.
https://photos.app.goo.gl/DhAgi8QUEvnfeZm99
karen írta:és egy friss kép a hat fiókáról és egyik szülő is velük van
Franek beilleszkedett és elfogadták :-)
Weca írta:Uhersky Brod
karen írta:Szerencsére ő nem beteg...
Vissza: “Külföldi gólyák, webkamerák”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég