Admin (értesítések, üzenetek, kérések, írások)

Admin felület
Válasz küldése
Judit
Adminisztrátor

Admin (értesítések, üzenetek, kérések, írások)

Hozzászólás Szerző: Judit »

Mindenkinek szóló értesítések, kérések, üzenetek, amelyek elvesznének, nem lennének szem előtt egy másik topicban.

Judit
Adminisztrátor

Re: Admin (értesítések, üzenetek, kérések, írások)

Ennek a topicnak a megnyitását már régóta terveztem, de most egy friss hír tette időszerűvé, hogy itt írjam le a gondolataimat.

A hír: 2017. december 19-én megszűnik az eddigi legnagyobb, legrégebbi angol nyelvű gólyás, madaras fórum, a
Feathery Friends
http://featheryfriends.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Legelső gólyafórumos évünkben talált rá Jutka egy kanadai madaras fórumra, amely helyet adott többek között a fehér gólyás webkamerás megfigyeléseknek is.
Eleinte Jutka volt a tolmács, azaz ő regisztrált oda először, és hozta-vitte a híreket. Pár hónappal később én is bátorságot vettem, és bár angolul nem tudtam (akkor még nem voltak fordító programok sem), fórumozni kezdtem, azaz leginkább a magyar gólyakamerák képeit tettem fel.
Amiért fontos, és hasznos volt számunkra is az "FF" fórum, az az, hogy (Storchenelke után) itt ismerkedhettünk meg a világ minden tájáról érkezett fórumozókkal, akikkel később is megmaradt a kapcsolatunk. Itt ismertük meg jobban a német, és más országbeli gólyakamerákat, egyéb madarak, állatok kameráit is.
Sajnálom, hogy egy gólyás fórummal ismét kevesebb lett. :(
Az FF fórumról mindig eszembe fog jutni Jen, és az ő gyönyörű fotói a kanadai darvakról.
Nézzétek meg most, hátha ez is eltűnik a képtár is: http://featheryfriends.com/photo_galler ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kép Kép

Judit
Adminisztrátor

Az új fórumra regisztrált új nickek felülvizsgálatát megkezdem.
Azokat, akik a regisztrációjuk után egyszer sem jelentkeztek a fórumon, nem szólaltak meg, nem mutatkoztak be, deaktiválom.
(A régi, "SG" fórumról átvett nickek kivételek, ha itt 0 hozzászólásuk van, akkor sem törlöm, erről már megállapodtunk a költözéskor. A régi nickeket továbbra is védjük, azokkal nem regisztrálhat senki.)

Judit
Adminisztrátor

Mivel többször igény merült fel a több (3+1) kép feltöltésére, így mostantól a fórum saját képfeltöltőjét használva négy képet is fel lehet tenni egy hozzászólásba.

Judit
Adminisztrátor

A fórum ma délelőtt "eltűnt", a szolgáltató felvette a hibajegyzéket, és már vissza is állt a rend.

Judit
Adminisztrátor

Ma ismét feltörték a fórumot. :(

Judit
Adminisztrátor

A fórumot a feltörések után a legújabb verzióra frissítettük.

Több változás is történt a frissítés után.
- Az egyik, hogy vegyes, angol-magyar nyelvűek lettek a feliratok.
Így lehet magyar nyelvre átállítani: http://golyaforum.hu/viewtopic.php?p=186313#p186313
- A kék színnel megjelenő linkek után szövegek jelentek meg, ez nem tartozik a linkekhez, tehát ha másolnátok, előbb nyissátok meg a kék színű linket, majd a megnyitott oldalról másoljátok.
A fejlécünk is eltűnt, azt majd a későbbiekben visszaállítja az informatikusunk.

Judit
Adminisztrátor

A csoport már nem a GG feltöltéseit tartalmazza!

GG Feltöltések elnevezéssel a Facebookon egy csoportot hoztunk létre.
https://www.facebook.com/groups/2201641179982111/

Mivel sokszor gondot okozott a mentett videóink feltöltése különböző helyekre (Google albumok, YouToube), így ezt a megoldást választottuk.
A csoportban csak a videóinkat, és az animációinkat töltjük fel, vagy olyan kép-sorozatot, amelyet nehéz lenne egyenként feltölteni a fórumba.
Hozzászólásra ott nem lesz lehetőség, csak itt a fórumban, ahova a feltöltött anyagok linkjét betesszük.

Judit
Adminisztrátor

Kedves Fórumozók és Látogatók!

Változás! A fórum 2021-ben is látható lesz, bizonyos részeit lezártam, illetve csak a fórum tagjai láthatják!
A tagfelvétel megszűnik, kérésre csak régi, deaktivált fórumozók nickjét állítom vissza.

[A GG fórumot 2020. szeptember 1-től lezárom, nem lesz nyilvános az ide feltöltött anyag, viszont az Archívum továbbra is nyilvánosan elérhető lesz.]
Köszönöm mindenkinek, aki a 13 év alatt itt járt, fórumozott, hozzájárult a gólyalesésünk dokumentálásához.
Mindenkinek további kellemes gólyalesést kívánok!

Judit

(Megkezdtem a fórumozók deaktiválását, törlését. Első körben azokat, akik ebben az évben már nem voltak aktívak, illetve akik egyáltalán nem szóltak hozzá egy témához sem.)

Judit
Adminisztrátor

Kedves GG-k!
Megoldódott a probléma! :yess:
Aki szeretne belépni, ezen a linket tudtok bejelentkezni: https://golyaforum.hu/
(Eddig a http formátumot használtuk.)

Judit
Adminisztrátor

A fórumon átalakítást, szerkesztést végzek ebben a hónapban.

Judit
Adminisztrátor

2024-ben több változás lesz a fórumon, ezeket hamarosan leírom.

Válasz küldése